TÜBİTAK ULAKBİM

Mustafa Kemal Mahallesi
2151. Cadde No: 154
06510 Çankaya/ANKARA

http://www.ulakbim.gov.tr

 

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us
 . Haberler  . Mustafa Akgül Özgür Yazılım 2024 Yaz Kampı Katılımcı Başvuruları Başladı!

Mustafa Akgül Özgür Yazılım 2024 Yaz Kampı Katılımcı Başvuruları Başladı!

Mustafa Akgül Özgür Yazılım 2024 Yaz Kampı, özgür yazılım ve açık kaynak dünyasına ilgi duyan herkesi bu yıl da heyecanla bekliyor! 24 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan kamp, katılımcılara hem teorik hem de pratik eğitimler sunarak bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı tanıyacak.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Yerleşkesi’n gerçekleştirilecek  kampa katılmak isteyenler için başvurular 4 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek.

Kamp Programı ve İçerikleri

Kamp boyunca aşağıda yer alan konularda alanında uzman eğitmenler tarafından sunulacak olan eğitimler, katılımcıların teknik bilgi ve yetkinliklerini artırmayı hedefliyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da , Pardus Eğitmenimiz Şenol Aldıbaş, Pardus geliştiricisi Yusuf Düzgün ve Osman Ünalan da eğitmenler arasında yer alacak.

Katılım ve Başvuru

Kampa katılmak isteyenler için başvurular 24 Temmuz 2024 tarihinde başladı ve 4 Ağustos tarihinde sona erecek.

Başvurularla ilgili https://kamp.linux.org.tr/2024-yaz/ sayfasından detaylı bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Neden Katılmalısınız?

Linux Kullanıcıları Derneği (https://www.lkd.org.tr/) ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (https://www.ibu.edu.tr) ’nin organizasyonunu üstlendiği etkinlik bu yıl Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Yerleşkesi’nde yapılıyor.

Mustafa Akgül Özgür Yazılım 2024 Yaz Kampı, özgür yazılım topluluğunun bir parçası olma, yeni teknolojiler öğrenme ve benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle tanışma fırsatı sunuyor. Kamp süresince, katılımcılar hem teorik bilgi edinecek hem de pratik uygulamalarla öğrendiklerini pekiştirecekler. Ayrıca, Pardus Eğitmenimiz Şenol Aldıbaş ile Pardus geliştiricilerimiz Yusuf Düzgün ve Osman Ünalan’ın katılımıyla, Pardus’un geliştirilme süreci hakkında doğrudan bilgi edinme ve deneyim paylaşma fırsatı bulacaklar.

 

Bu eşsiz deneyimi kaçırmayın ve hemen başvurun!

 

 

Paylaş:
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x